Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propunere soc: Se cere desfiintarea PSD

psd taiat

Președintele Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu, a solicitat astăzi oficial desființarea partidelor în care ”fenomenul infracțional a devenit o practică obișnuită prin implicarea unui număr considerabil de lideri și de factori de decizie în fapte de corupție”. Potrivit liderului PRU, dacă un partid poate fi desființat atunci când nu depune semnăturile pentru a-și demonstra viabilitatea, ”ar trebui ca legea să prevadă și desființarea formațiunii respective în cazul în care într-un partid apar prea multe cazuri de corupție care demonstrează că nu e vorba de un fenomen izolat, ci de o practică uzuală și instituțională”.

Bogdan Diaconu face trimitere directă la PSD prin propunerea sa: ”Recentele dezvăluiri despre canalele de corupție și de corupere din PSD reprezintă dovada că în anumite cazuri reformarea din interior nu funcționează și că nu mai e vorba doar de persoane, ci de un întreg angrenaj dedicat exclusiv generării de foloase necuvenite, denumite în limbaj comun hoție”. Diaconu atrage atenția, în plus, că pedepsirea unor vinovați este ineficientă dacă rețeaua de partid continuă să funcționeze și să producă noi și noi cazuri de încălcare a legii.

Potrivit liderului PRU, România nu va pune capăt corupției dacă acceptă să fie coordonată în continuare de rețele dedicate acestui fenomen. ”Atâta timp cât structura care i-a produs pe aceștia rămâne în picioare, fenomenul va continua”, conchide liderul PRU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.