Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propunerea lui Vlad Plahotniuc pentru Apărare. Ce propunere îi va înainta lui Igor Dodon / VIDEO

Vlad Plahotniuc

Președintele PD din Republica Moldova, Vlad Plahotniuc, vrea să schimbe Constituția. De asemenea, într-o conferință de presă, Vlad Plahotniuc, liderul partidului de guvernământ din R. Moldova a anunțat că Eugen Sturza este propunerea pe care o va înainta președintelui Igor Dodon pentru funcția de ministru al Apărării.

Eugen Sturza este cunoscut pentru convingerile sale pro europene și pro NATO. Potrivit celor anunțate în conferința de presă, una dintre cele mai importante sarcini ale lui Sturza va fi să întărească relația cu partenerii de dezvoltare.

Propunerea PDM pentru funcția de ministru al Apărării este un politician tânăr, din noul val, însă care a reușit până în momentul de față să adune o experiență importantă în politica de peste Prut. Acesta este vicepreședinte al Partidului Popular European din Moldova (PPEM) și a fost șeful Cabinetului prim-ministrului, în vremea în care Iurie Leancă a condus Executivul.

Propunerea PDM pentru funcția de ministru al Apărării este un politician tânăr, din noul val, însă care a reușit până în momentul de față să adune o experiență importantă în politica de peste Prut.

Este licențiat în Finanțe, Academia de Studii Economice din Moldova. A activat în Guvern în perioada 2009–2013, fiind Consilier al prim-ministrului Republicii Moldova, Guvernul Filat. În perioada 2013-2015 a fost Șeful cabinetului prim-ministrului Republicii Moldova, Guvernul Filat. În perioada 2013-2015 a fost Șeful cabinetului prim-ministrului Republicii Moldova, Guvernul Leancă. Din 2015 și până în prezent este moderator pentru Reforma administrației publice în cadrul Institutului de Politici și Reforme Europene.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.