Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război rece între Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea: Şeful PSD îl face praf pe preşedinte / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Dragnea Iohannis

E război total între primul şi al treilea om în stat. Liviu Dragnea dă de pământ pur şi simplu cu Klaus Iohannis după ce şeful statului a plecat val-vârtej de la ceremonia de investire a guvernului Sorin Grindeanu. Nu s-a ciocnit nici tradiţionalul pahar de şampanie, iar şeful statului l-a şi ironizat pe Dragnea în legătură cu programul de guvernare. Dragnea i-a răspuns pe măsură şefului statului.

"Nu a fost o replică de nivelul unui preşedinte. Părerea mea. Adică ce văzurăm noi aseară n-a prea fost o replică a unui preşedinte, zic eu.

Citește și: Kim Kardashian a revenit: Ce a publicat după luni bune de absență / VIDEO

Eu aseară am plecat cu un gust amar de la acea ceremonie. Mă aşteptam ca toată lumea să metabolizeze atât victoria, cât şi înfrângerea şi să ne apucăm de treabă în folosul românilor. Tipul ăsta de a se organiza în mişcări de rezistenţă împotriva românilor, împotriva instituţiilor statului nu este responsabil. Noi nu cedăm.", a spus Dragnea.

Mai mult, Dragnea a vorbit şi despre discuţia cu Dacian Cioloş de la Palatul Victoria. "Nu erau taxiuri la Cotroceni. La Guvern am vorbit cu domnul Dacian Cioloş şi ne-am strâns mâna.", a mai dezvăluit Dragnea.

Citește și: Janet Jackson a născut, deși are 50 de ani: Ce nume ciudat i-a pus copilului

Preşedintele Klaus Iohannis i-a solicitat miercuri, la Palatul Cotroceni, preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, să-i înveţe pe membrii Executivului programul de guvernare. 

"Domnule preşedinte Dragnea, aflarăm de la televizor că sunteţi singurul care cunoaşte programul de guvernare din scoarţă în scoarţă. Vă rog eu frumos, învăţaţi-i şi pe ei", a afirmat şeful statului după ceremonia de depunere a jurământului de învestitură de către Cabinetul Sorin Grindeanu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.