Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIA Cotroceniului la dezvălurile Olguței Vasilescu: Doamna Vasilescu spune povești

administratia prezidentiala

După ce Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei a declarat la Antena 3 că procurorii DNA i-au cerut să formuleze denunț împotriva președintelui Klaus Iohannis, Administrația Prezidențială reacționează:

Povestea d-nei Lia Olguta Vasilescu este neverosimila. Nu il cunoaste personal pe Presedintele Romaniei, l-a vazut doar in fotografii. Doamna Vasilescu nu poate sa vehiculeze astfel de povesti.”, susțien Administrația Prezidențială într-o comunicare pentru STIRIPESURSE.RO

”O să aibă o surpriză foarte mare. Va fi un caz-școală. Eu nu am dat nicio declarație la DNA, dar procurorul știa, din spațiul public, că același lucru s-a întâmplat și la Sibiu, Cluj-Napoca, și în alte mari orașe. M-au întrebat dacă vreau să fac un denunț, chiar împotriva președintelui Klaus Iohannis. S-a discutat despre o singură persoană, despre Klaus Iohannis, am fost întrebată de chestiunea asta.

Eu nu am făcut rău la nimeni. Le-am zis că nu fac niciun denunț împotriva lui Iohannis. Eu nu consider că am încălcat legea. Nu mă interesează dacă are imunitate, eu nu aveam ce să caut într-un denunț împotriva lui Klaus Iohannis. Când o să vorbesc în instanță o să fie o adevărată bombă atomică.”, a spus Lia Olguța Vasilescu la Antena 3.

Vezi și: Procurorii oferă detalii despre cum au `legat-o` pe Lia Olguța Vasilescu/ DOCUMENT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.