Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție din PSD: Jalnic! Doar 80 de oameni a putut scoate în stradă statul paralel? Vom decide un miting uriaș în Capitală pentru sprijinirea Guvernului!

miting PSD

Avem și o primă reacție la ultima acțiune a celor care protestează în Piața Victoriei împotriva modificărilor la Codul Fiscal și a legilor justiției care se discută în Parlament. Liderul PSD susține într-o declarație pentru STIRIPESURSE.RO că în PSD se discută despre un super-miting care să fie organizat în Capitală în sprijinul Guvernului și a Programului de Guvernare al PSD și ALDE.

Emil Constantinescu ȘOCHEAZĂ: 'Noi abuzuri, noi presiuni, noi Securităţi. Eu mi-am cerut iertare, nu au vrut să vorbească cu mine, au vrut să ne omoare'

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că nu mai crede în manifestanții spontane chiar dacă numărul protestatarilor e foarte mic:

”Nu mai cred în manifestații spontane chiar dacă numărul lor este foarte mic. Se pare că Statul paralel nu mai poate sa își acceseze nici trupele fidele. Chiar și cei care ii slujeau și-au dat seama după audierile din comisiile parlamentare cum stau lucrurile. Asa ce cei 80-100 de oameni din fata Sediului PSD din seara asta nu implica nici o emotie pentru publicul larg cu exceptia unor intrebari care e firesc sa ni le punem.

Liderul PSD susține că sunt presiuni din ce în ce mai mari din teritoriu de la efectivul de partid care e sătul să fie pus la zid pentru că vor să facă bine României prin măsurile care sunt sprijinite de peste 90% din electorat.

”Se fac presiuni mari de la colegii din teritoriu, primari si efective de partid care tin si ei legatura cu electoratul si care insista pentru a organiza un miting urias pentru a se sublinia ca opinia super-majoritară e a celor doresc modificarea legilor justitiei, a celor care nu mai vor sa mai traiasca cu teama in tara lor si nu mai vor micile firme romanesti sau capitalul romanesc sa fie pulverizat de interese straine. Urmeaza ca aceasta idee sa fie dezbatuta la CEx-ul de saptamana viitoare.”, a anunțat acesta într-o declarație pentru STIRIPESURSE.RO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.