Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu BOMBĂ în politică: PNL va fuziona cu Mișcarea Populară

Basescu - romanicurata.ro

PNL e jumătate forat din fostul PDL, iar oamenii care erau conduși de Traian Băsescu ar putea să ajungă iar sub comanda fostului președinte al României. E scenariul bombă care e vehiculat de vicepreședintele Partidului Puterii Umaniste Social Liberal, Ioan Ghișe. El a explicat, la Antena 3, că, cel mai probabil, PNL va fi obligat să fuzioneze cu PMP în anul 2017, fiind sub tutela aceleiași tabere europene.

Citește și:SPECTACULOS Dubai a inaugurat cea mai mare grădină de lumini din lume / VIDEO

„Mă străduiesc să construiesc un nou Partid Social Liberal, pentru că ce s-a întâmplat în 2014 a creat o mare confuzie pentru cei care au votat USL. E, ce se petrece acum în interiorul PNL este expresia viciului de principiu semnalat deja. Cei care în 2012, liberalii de atunci, liberalii vechi, ne număram printre cei care spuneam că PDL este cel mai rău lucru pe scena politică, acum ne aflăm în situația să spunem că PSD este cel mai rău. Alegerea într-un singur tur favorizează primarii în exercițiu, pentru că notorietatea primează. Criteriul la un singur vot este cine are un singur vot în plus. Cred că în 2017 vor fi forțați să fuzioneze cu PMP, de populari europeni. Pentru că acum există patru partide sub popularii europeni. Ce rațiune să ai două partide care se revendică să fie liberale?", a explicat Ghișe.

Citește și: VIDEO Mihai Gâdea spune ce a făcut în SUA, unde a fost fotografiat alături de Alina Gorghiu și Dan Mihalache

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.