Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindrofie pe bani mulţi de Ziua Poştei Române, la Arad / VIDEO

http://www.ghidularadean.ro
petrecee Posta Arad

Sindrofie în toată regula în Arad, de Ziua Poştei Române. Ziua mondială a poștei se sărbătorește, în fiecare an, la 9 octombrie. Aceasta marchează înființarea, în 1874, prin semnarea Tratatului de la Berna (Elveția), a Uniunii Generale a Poștelor (UPU). Ziua mondială a poștei a fost declarată la această dată de Congresul Uniunii Poștale Universale, desfășurat la Tokyo, în Japonia, în 1969.

La sărbătoarea din acest an de la Arad au fost invitaţi importanţi de la Bucureşti. Mihai Fifor,  Căprar, Anca Stoenescu inspector general ISJ Arad consilier municipal PSD, Ilie Cheşa proaspăt director la ARR consilier municipal PSD, Cristian Gavra proaspăt director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Arad, consilier judeţean. N-a lipsit nici prefectul Florentina Horgea, care, de când a fost numită în funcţie, s-a afişat la mai multe evenimente alături de membri PSD Arad.

N-au fost uitaţi nici apropiaţi ai partidului cum este fostul pretendent la fotoliul de primar în 2016, Dan Cancel, care a ieşit din competiţie în favoarea candidatului susţinut de PSD, care probabil că a fost chemat la sindrofie în “calitate” de fost director la Poşta Română, conform ghidularadean.ro.

Dacă Mihai Fifor a fost chemat în calitate de ministru al apărării, prefectul explică: “La eveniment au mai fost prezenți și Ministrul Apărării Naționale, dl Mihai Fifor, deputați, respectiv consilieri județeni și municipali.”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.