Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu se distanțează de PMP

traian basescu miscarea populara

Fostul președinte Traian Băsescu a dat un mesaj către membrii PMP prin care încearcă să se distanțeze puțin de partid și a-l lăsa să crească pe cont propriu.

"Nu aș vrea ca acest partid să fie partidul lui Băsescu. Acest partid este partidul vostru, este făcut pentru ca voi să slujiți țara prin acest partid, și nu pentru Traian Băsescu", a spus președintele PMP.

De asemenea, Traian Băsescu le-a cerut candidaților PMP să aibă un program 'ancorat în obligațiile care rezultă din Constituție pentru administrațiile locale, fără urmă de demagogie'.

"Nu aș vrea să constatăm că vreun candidat al PMP se duce în campanie electorală cu promisiuni fanteziste și dezinformează electoratul. (...). Vreau să ne confirmăm obiectivul de a fi un partid serios, care privește la obligațiile lui față de cetățeni în spiritul Constituției și al legilor", le-a spus Băsescu candidaților.

El le-a transmis candidaților PMP Timiș că trebuie să pornească în campanie de la premisa că vor câștiga aceste alegeri.

"Aș vrea să plecăm toți de la premisa că vom câștiga aceste alegeri. Nu cred că un partid sau un om care intră într-o competiție, o face ca să ia locul doi, trei sau patru. Oricine intră într-o competiție, intră cu gândul și cu convingerea că o poate câștiga. Se poate întâmpla să nu câștigi, dar dacă pleci de la premisa că nu vei câștiga, de ce te mai duci în competiție? Spiritul acestui partid trebuie să fie spiritul învingătorului și dacă intrăm în competiție cu gândul să câștigăm, cu certitudine, vom obține cel mai bun rezultat", le-a spus Traian Băsescu celor aproximativ opt sute de membri și simpatizanți prezenți la eveniment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.