Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer de microbuz riscă ÎNCHISOAREA după ce a lăsat un COPIL la volan. Imaginile, filmate de un călător - VIDEO

gratii

Imagini incredibile surprinse într-un microbuz pe ruta Mamaia-Constanţa! Şoferul autovehiculului, plin cu pasageri, lasă un copil să ţină de volan şi să schimbe vitezele chiar în timpul cursei. Şi culmea, călătorii nu sunt deloc deranjaţi, ba chiar îl ceartă pe cel care a îndrăznit să filmeze scenele. Poliţiştii îl cercetează acum pe şofer, care riscă închisoarea, potrivit Constanţa News.

Citeşte şi: ALERTĂ: Cod PORTOCALIU şi GALBEN de furtuni. Care sunt judeţele VIZATE

În imaginile filmate de un călător se observă cum băiețelul stă în față, lângă șofer, cu o mână pe volan și cu alta pe schimbătorul de viteze. Nu doar pasagerii microbuzului au fost puși în pericol, ci și minorul, pentru că stătea în față, în picioare, fără centură.

Călătorii din maxi-taxi nu au conștientizat pericolul și l-au apostrofat pe cel care a filmat scena. Sunt însă și constănțeni pe care imaginile i-au pus pe gânduri.

Polițiștii s-au sesizat  şi au deschis o anchetă după ce au vazut imaginile. Oamenii legii l-au identificat pe șofer și acum fac cercetări. Conducătorul auto riscă o  închisoarea, de la 6 luni la 3 ani, sau amendă.

Nu este primul incident în care sunt implicate microbuze din Constanța. Doar cu o săptămână în urmă un alt maxi-taxi care făcea curse în Eforie a fost oprit de șeful OPC, din cauză că era supraaglomerat. Nici atunci pasagerii nu s-au arătat deranjați de condițiile de călătorie, ci de oprirea neprevăzută din cauza căreia au ajuns cu întârziere la destinație.

Citeşte şi: Logodnicul Elenei Udrea a dat LOVITURA! Mutare în forţă pe piaţa IMOBILIARELOR .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.