Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

”Vasile Blaga l-a vândut deja pe Cătălin Predoiu!”

”Vasile Blaga răspunde ca un milițian căruia tocmai i s-a atras atenția că bulanul e de dat pe spinare și nu de supt ca pe o alviță

Luni, 21 iulie 2014. Conferință de presă după reuniunea conducerii PDL la care s-a acceptat solicitarea lui MRU de a fi absorbit, cu Proiect politic cu tot, de formațiunea care, la rîndu-i, va fi absorbită de PNL. Vasile Blaga e asaltat cu  întrebări. Nu despre MRU, prezent lîngă el, în direct, pe post de stîlp, ci despre Monica Macovei.

Monica Macovei a cerut conducerii PDL să fie și ea inclusă în sondajul menit a desemna candidatul Dreptei pe trei sferturi unite. O jurnalistă se interesează ce crede Vasile Blaga despre solicitarea Monicăi Macovei. Vasile Blaga răspunde ca un milițian căruia tocmai i s-a atras că bulanul e de dat pe spinare și nu de supt ca pe o alviță: “Eu nu am vorbit despre candidatul lui mama până acum, am vorbit despre candidatul dreptei şi cele două etape pe care am decis demult să le urmăm. Candidatul nostru, stabilit de partid – oricine, inclusiv dânsa putea să candideze… Aici nu e pe toane, e pe regulamente, iar eu o ştiu pe dânsa că respectă foarte mult legile şi regulamentele”

Repet, ziarista îl întrebase în chip politicos despre solicitarea Monicăi Macovei de a fi inclusă în sondajele menite a stabili candidatul Dreptei. De ce s-a enervat Vasile Blaga? Pentru că el l-a vîndut deja pe Cătălin Predoiu.

Sondajul Dreptei e o simplă comedie. Se va mima o confruntare ale cărei cîștigător e  deja stabilit: Klaus Iohannis. Iar solicitarea Monicăi Macovei îl demască pe Vasile Blaga.

Indiferent de motive, răspunsul lui Vasile Blaga dă seamă de un grobianism de ghiorțan față de presă. Culmea e că nimeni din presă n-a tresărit la un asemenea răspuns. Nici măcar autoarea întrebării!”, scrie Ion Cristoiu pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.