Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a TERMINAT negocierile: 'PSD ajunge în disoluție, moțiunea nu va trece' / VIDEO

ponta psd

Victor Ponta anunță că PSD nu va trece moțiunea de cenzură împotriva guvernului Sorin Grindeanu. Actualul secretar general al guvernului spune că a negociat cu mai mulți parlamentari din actuala coaliție de guvernare, mai ales cu cei din PSD, și s-a asigurat că are numărul necesar pentru ca Grindeanu să rămână premier.

”Mai sunt 19 ore pentru a avea o soluție rațională. Ori nu trece moțiunea și vom avea un guvern până în septembrie, ori trece moțiunea și totul e la domnul Iohannis. Ceea ce e foarte urât, ceea ce e ilegal, ceea ce loveşte în PSD. Nu poţi să-ţi dai jos propriul Guvern negociind la bucată. Nu ştiu să se negocieze la bucată, sper să nu fie adevărat, că este oribil.

Citește și: România TV e la un pas să se închidă

Nici măcar susținătorii lor din presă nu îi mai cred. Dacă ar fi avut voturi, nu ar fi avut negocierile de aseară. UDMR nu participă și e foarte bine că nu participă pentru că e o bătălie internă în partid. Sunt convins că 13 voturi, cu siguranță, nu vor fi. Vrem să negociem cu oricine care înțelege. Moțiunea nu va trece și vom avea ședință de guvern joi cu toți miniștrii. Am semnale că nu ne vom sinucide. Am discutat cu mai mult de 13. Domnul Tăriceanu a zis 17, eu sunt mai optimist. După moțiune, viitorul PSD va fi tragic. Se va ajunge la disoluție, avem 19 ore să salvăm acest lucru.

Nu trebuiau să vină miniştrii, au venit toţi cei împuterniciţi, absolut toţi, cu excepţia doamnei secretar de stat Moţ, de la Olt, căreia înţeleg că i s-a făcut rău, dar probabil că i s-a făcut când a sunat-o domnul Stănescu, de la Olt. Problema e următoarea: astăzi, la şedinţa de Guvern, avem o ordonanţă de la doamna Sevil Shhaideh, cu fonduri europene, o ordonanţă de la domnul Petrescu, cu Start-Up Nation, o ordonanţă de la ministrul Transporturilor, cu taxa de drum. Adică erau chestiuni importante.”, a anunțat Victor Ponta.

Citește și: Singura țară de care se teme ISIS .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.