Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ATACUL 'TRÂNTORILOR' - Lovitură pentru Alina Gorghiu

captura Facebook
SANITAS

Sindicaliștii din SANITAS îi dau o replică savuroasă liderului PNL, Alina Gorghiu, la filmul cu sandwich-ul copilului și la felul în care liberalii s-au comportat în momentul în care Parlamentului a votat măririle salariale pentru profesori și medici.

Vezi și: Ce au TRANSMIS Obama și Trump: ADEVĂRUL, dezvăluit de un expert în limbajul corporal - VIDEO
Liberalilor li se reproșează faptul că au promis că vor mări salariile de anul viitor, dar în momentul în care s-a pus efectiv problema măririlor prin amendamente în Parlament care ulterior s-au și votat ar fi dat dat înapoi chiar acționând pentru anularea lor. Întrebați de STIRIPESURSE.RO de ce au făcut acest filmuleț care a devenit deja viral pe rețelele de socializare, Viorel Husanu, Presedinte SANITAS Bucuresti a spus că sunt sătui de minciună și ipocrizie:

”Reporter: Cum a venit ideea?

Viorel Husanu: L-am văzut și noi ieri dimineață (n.a. filmul făcut de Alina Gorghiu, președintele PNL) și cum toată lumea vorbea de el am pus mâna pe telefon și am zis Hai să filmăm și noi.

Reporter: De ce l-ați făcut?

Viorel Husanu: Mă enervează minciuna și ipocrizia. Au promis că vor dubla salariile și acum dau cu bir cu fugiții când s-au votat amendamentele în Parlament și le mai contestă și la Curtea Constituțională a României.”

REPLICA vine după filmul făcut de Alina Gorghiu prin care dorea să îi atace pe liderii PSD, Liviu Dragnea și Victor Ponta care ar ura prin ceea ce fac până și din mâncarea copiilor:

Filmul a fost deja dur criticat de presă, comentatori și chiar și oameni politici:

Dincolo de mesaje și critici... filmul vizionat mai sus vine să acopere un alt filmuleț în care protagnistă este tot Alina Gorghiu aflatpă în campania electorală din 2007 când NU a fost primită într-un apartament de un copil pe motiv că nu deschide la necunoscuți, film care acum a fost exploatat la maxim de adversarii politici pe ideea că până și un copil își dă seama cine e și nu îi deschide ușa pentru că poate fi un hoț așa cum l-au învățat părinții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.