Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Dacian Cioloș și-a anunțat cu o gafă demisia de la șefia USR: 'Aveam nevoie de complicitatea Biroului Național'

Facebook
Dacian Cioloș

Dacian Cioloș a anunțat oficial că a demisionat din funcția de președinte al USR, pentru că nu a avut parte de „complicitatea” Biroului Național. În limba română, complicitate înseamnă participarea la săvârșirea unei infracțiuni sau ascunderea unei infracțiuni.

„Mi-am anunțat aazi colegii că am decis să demisionez din funcția de președinte al USR, după ce Biroul Național a respins planul de revitalizare pe care l-am propus. E un plan care decurge firesc din propunerile pe care le-am făcut în campania internă din partid. Atâta timp cât nu am avut în Biroul Național, organul de decizie executiv, susținere pentru acest plan, am considerat firesc și de bun-simț să-mi prezint demisia. Sensul pentru care am candidat la președinția partidului a fost să contribui la modernizarea partidului, de care acest partid are nevoie după fuziune. Pentru ca acest lucru să se întâmple, aveam nevoie și de susținerea și complicitatea Biroului Național”, a declarat Cioloș.

Liderul demisionar al USR afirmă că rămâne în partid, iar USR rămâne o alternativă pe scena politică.

„Credința mea e că partidul USR este în continuare o alternativă pe scena politică din România, o alternativă la extremism. Nu mai departe decât astăzi am văzut cât de ușor încearcă unii să rezolve dezbaterile, luăm de gât un om și îl dăm afară. E nevoie de un partid credibil, deschis față de societate, care își dorește modernizarea României. Eu asta am propus prin planul pe care l-am prezentat: o deschidere față de societate, față de mediul de afaceri. Rămân în continuare în partid”, a mai declarat Cioloș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.