Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin 'TRAGE' în Europa: Ce muniție folosește

putin la vanat

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat miercuri un decret privind prelungirea, până la finele anului 2017, a embargoului introdus pentru importurile de produse alimentare occidentale, transmite Reuters.

Kremlinul a introdus un embargou pentru alimentele produse în ţările care au introdus sancţiuni împotriva Rusiei după anexarea Peninsulei Crimeea în 2014. Embargoul rusesc a afectat o gamă largă de produse alimentare de la brânza franţuzească la fructele din Spania.

Citește și: A pozat goală în avionul lui Donald Trump și e aproape să devină Prima Doamnă a SUA / FOTO HOT

Săptămâna trecută, ambasadorii celor 28 de state membre ale Uniunii Europene au prelungit şi ei, cu şase luni, sancţiunile economice dure adoptate împotriva Rusiei în vara lui 2014. În următoarele zile ar urma să fie luată decizia oficială la nivel de miniştri de prelungire până la 31 ianuarie 2017 a acestor sancţiuni care expiră la sfârşitul lunii iulie.

De asemenea, la începutul acestei luni, Comisia Europeană a prelungit, până la finele lunii iunie 2017, măsurile de sprijin introduse pentru cultivatorii de fructe şi legume afectaţi de embargoul rusesc. De la introducerea embargolui rusesc, în luna august 2014, o cantitate totală de 1,13 milioane tone de fructe şi legume a beneficiat de măsuri excepţionale de sprijin de la UE în valoare de 280 milioane de euro, scrie agerpres.ro.

Citește și: Iulia Gorneanu, tânăra care s-a iubit cu Grigore Leșe: Sunt indecente aceste poze?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.