Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Tonel Pop: Au fost şi sunt audiaţi poliţişti, ca martori, în dosarul Caracal

Captura foto Antena 3
tonel pop

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat la DIICOT că procurorii audiază, vineri, ca martori, mai mulţi poliţişti din Caracal, care ar fi avut legătură cu intervenţia în cazul Alexandrei.

Acesta nu oferă alte detalii despre care poliţişti răspund în faţa procurorilor, dar arată că aceştia ar trebui, în opinia sa să fie audiaţi şi de Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ).

Citeşte şi: Mama Luizei, în pragul disperării: 'Soția lui Dincă probabil ascunde ceva. Eu una nu mai pot'

'Audierile sunt multiple şi ce mă minunează e că aceşi poliţişti şi procurorii implicaţi sunt anchetaţi de mai multe structuri deodată. Zic să se hotărască în privinţa structurii care să îi verifice. SIIJ, DIICOT şi CSM. Sunt lucruri grave. Când a dispărut Luiza maşina era cunoscută. Dacă acei poliţişti mergeau să vadă imaginile sau făcau o minimă şedinţă cu agenţii de circulaţie puteau afla urgent că este vorba de Dincă', a afirmat Pop la ieşirea din Direcţie.

El spune că au fost fost audiaţi poliţişti care se aflau pe linia de intervenţie şi identificare a poziţiei Alexandrei. 'Au fost audiaţi poliţişti inclusiv din acest spectru, cei din faza privind-o pe Alexandra. Au dat declaraţii în calitate de martori. SIIJ ar trebui să facă această anchetă, pentru că sunt şi magistraţi implicaţi. Şi un procuror DIICOT este vizat deci nu văd cum ar putea DIICOT să facă tot el această anchetă", spune Tonel Pop.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.