Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai mare labirint de porumb din lume celebrează a 60-a aniversare a personajului James Bond

porumb 1.jpg
Acest labirint, ce va fi inaugurat sâmbătă, conţine peste 16 kilometri de poteci şi a fost amenajat pe o suprafaţă de 11 hectare într-o fermă din Spring Grove, Illinois, la nord de Chicago.

"Avem o tematică diferită în fiecare an", a declarat George Richardson, coproprietar al Fermei de Aventuri Richardson. "În acest an vom marca 60 de ani de la apariţia personajului cinematografic James Bond, o tematică foarte amuzantă pentru noi", a adăugat el.

Antreprenorul american a dezvăluit că labirintul a fost creat cu ajutorul unor tractoare high-tech folosite la plantarea porumbului, echipate cu GPS şi sisteme speciale de oprire. Pe măsură ce tractorul străbate câmpul fermei, seminţele de porumb sunt eliberate pe sol pentru a planta tiparul labirintului în cele mai mici detalii ale sale, conform unui model prestabilit.

"Este un proces destul de amplu. Însă e foarte plăcut să vedem rezultatele, reprezintă ceva cu adevărat uimitor", a adăugat George Richardson.

James Bond este un personaj literar care a fost creat în 1953 de scriitorul britanic Ian Fleming. Personajul cinematografic James Bond - cunoscut şi sub numele codificat 007 - a apărut pentru prima dată pe marile ecrane în anul 1962 în filmul de spionaj "Dr. No", în care rolul protagonistului a fost interpretat de actorul Sean Connery.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.