Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai are loc Liviu Dragnea în PSD? Răspunsul lui Marcel Ciolacu - VIDEO

Marcel Ciolacu Liviu Dragnea Ciolacu Dragnea

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat miercuri, dupa ce Liviu Dragnea a primit aviz pozitiv pentru eliberare conditionata si ar putea iesi din inchisoare in aceasta vara, ca „nu-si are rostul in acest moment” o discutie despre revenirea in partid a fostului sau lider. Ciolacu s-a numarat printre semnatarii scrisorii anti-Dragnea din 2018.

Întrebat dacă Liviu Dragnea mai are loc în PSD, după ce liderul CN al partidului, Vasile Dîncu, a afirmat că orice persoana care si-a ispasit pedeapsa poate sa revendice un loc in PSD: „Presupun ca dl Dîncu se referea juridic. Haideti sa vedem, e dreptul constitutional al dlui Liviu Dragnea sa ceara eliberarea conditionata. Sa lasam lucrurile sa...Nu cunosc ce prevede condamnarea dlui Dragnea, cat timp dureaza interdictiile cetatenesti, cat nu are voie sa faca politica daca exista asa ceva. Este o discutie care nu-si are rostul in acest moment”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD a spus ca ar putea sa-l contacteze pe Liviu Dragnea, cand va iesi din inchisoare, 'ca om' nu ca presedinte de partid.

Intrebat daca il va contacta pe Liviu Dragnea daca iese din penitenciar, seful PSD a raspuns: „Pe dl Dragnea? Nu, in acest moment nu avem...Ca om, e posibil sa fac acset lucru, dar nu din postura de presedinte al partidului”.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a primit aviz pozitiv pentru eliberare din partea Comisiei Penitenciarului Rahova, anunță Antena3. Dragnea a fost condamnat definitiv, pe 27 mai 2019, de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

De asemenea, Judecătoria Sectorului 5 urmează să analizeze cererea sa de liberare condiționată pe data de 27 aprilie. Decizia judecătoriei nu va fi însă definitivă, ci va putea fi contestată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.