Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu, reacție neașteptată despre Andra Măruță: 'N-am ce sa scriu despre ea'

Verdict App
Dana Budeanu

Dana Budeanu, cunoscută pentru criticile sale la acdresa "ameţitelor" și a "mafioților" din showbiz, dar se pare că spiritul Paştelui a cuprins-o şi pe ea. Dana Budeanu a postat pe Instagram un mesaj la adresa unei vedete din muzica românească după ce i-a văzut concertul de la sala Palatului.

Dana Budeanu este recunoscută pentru modul său de a lăuda și de a folosi epitetele cu măiestrie. Devenită fan al Andrei, vedeta a surprins pe toată lumea printr-o postare pe Instagram. ”O melodie, ca cele foarte putine astazi cand am uitat sa traim, sa iubim, sa credem…felicitari, trei sud est, cu a caror muzică a crescut o generatie libera, care se bucura de viata, de dragoste, fara telefoane, fara net, cu concerte, cu trairi, cu refrene cantate la infinit…Andra…N am eu ce sa scriu despre ea, ca voi sa intelegeti…un clip SUPERB!!!,  a scris Dana Budeanu pe Instagram.

Dana Budeanu a continuat laudele după ce a văzut-o pe Andra, pe scenă: „A fost odată o fetiță, care visa la ceea ce astăzi a devenit”. În mai multe orașe din țară, dar și din străinătate a avut reprezentații cu concertul „Tradiţional”, iar sâmbătă a ajuns la Sala Palatului din București. Printre cei care au aplaudat-o ieri pe artistă s-a numărat și creatoarea de modă Dana Budeanu, care, după concert, a avut un mesaj pe Instagram pentru Andra.

„A fost odată o fetiță, pe care eu am avut șansă să o cunosc, când încă visa la ceea ce astăzi a devenit iubirea României, Andra! A fost odată România, cea plină doar de frumos, de folclor, de doina, de viață, de credință, de fericire, de dor!

A fost odată muzică, cea care ne unește sufletele și nu ne lasă mințile să ne mintă! A fost odată iubirea pură, cea de azi de la Sala Palatului! ASTA E ROMÂNIA MEA ȘI NICIO ALTĂ! Mulțumesc @andra că ai unit românii de pretutindeni”, a scris Dana Budeanu.

Cum a reacționat Andra

Reacția Andrei nu a întârziat să apară. „Te iubesc!", a scris cântăreața, după care Dana Budeanu a reacționat. „Și eu”.

În urmă cu ceva vreme, Andra a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar de pe YouTube. A vorbit acolo despre familie, despre Cătălin Măruță, despre copiii lor, dar și despre începuturile ei în muzică. A dezvăluit că a făcut multe sacrificii pentru visul ei cel mare, acela de a ajunge cântăreață celebră.

„Țin minte când am fost cu trenul, veneam spre București și mi-au furat pantofii din tren. Noroc că mai avea o pereche de rezervă. Acum nu mai e la fel, dar înainte, cum erau magazinele alea din gară… nu aveai de unde să îți cumperi nici măcar un sandvici ca lumea și ajungeam să mănânc acei biscuiți din pâine uscată.

Mâncam din ăia până ni se făcea rău, că doar din aia găseam. Aia era mâncarea noastră, mai schimbam aroma. Noi acum râdem de lucrurile astea, dar atunci, din dorința de a reuși, treceam peste momentele astea mai grele”, a povestit Andra.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.