Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Zamfir, prima reacție, după ce a fost EXECUTAT de Ludovic Orban/VIDEO

Senatorul PNL, Daniel Zamfir, susține că toți colegii i-au lăudat activitatea în fruntea Comisiei Economice, dar președintele PNL i-a vrut capul și acum îl are, însă a ținut să-i transmită că este o nucă tare.

Citește și: ULTIMA ORĂ: Daniel Zamfir, 'executat' de colegii liberali după scandalul cu Orban

”Colegii au apreciat cu toții activitatea mea, chiar le-am cerut înainte de vot să analizeze raportul de activitate în calitate de șef al Comisiei Economice. Cu toții au avut cuvinte elogioase la adresa activității mele, un coleg chiar a spus că sunt cel mai activ partlamentar, ceea ce desigur că m-a onorat, doar că la un moment dat este un vot politic. Nu contează ce ai făcut, ce activitate ai ci doar ceea ce dorește președintele partidului. Eu asta am înțeles-o de la bun început.

Îmi este greu să vorbesc despre lucrul acesta, am o mare frustrare, fiind în situația de a da explicații de ce președintele partidului îmi dorește capul. Îmi dorește capul pentru că probabil i l-a cerut cineva sau probabil se gândește că activitatea mea de la partid dăunează partidului. După cum știți, duminică, la grupurile parlamentare reunite am solicitat președintelui partidului o discuție sinceră în care să îmi spună care sunt elementele de deviaționism de la linia partidului (...) dacă i se părea că am deviat de la linia partidului, era firesc să mă cheme, să îmi spună ce greșesc, să mă pot îndrepta ori lucrurile astea domnul Orban le-a făcut sistematic. A doua oară îmi spune că ne vom despărți, fără să-mi spună și de ce (...) S-a vrut capul lui Zamfir, domnul Orban îl are, dar să știți că eu sunt o nucă tare”, a declarat Daniel Zamfir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.