Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali s-a lepădat total de visul de a fi preşedinte: Când am candidat, am făcut-o din trufie, din mândrie, din slavă deşartă

playtech.ro
Becali fcsb galerie

Omul de afaceri Gigi Becali spune că nu mai vrea să candideze la preşedinţia României. După două tentative eşuate şi o condamnare la închisoare care a pus punct carierei sale politice, Becali crede că dorinţa sa de a conduce ţara a fost generată de trufie.

„Când am candidat, am făcut-o din trufie, din mândrie, din slavă deşartă. N-aş mai face-o. Spun sfinţii părinţii că o rugăciune a unui rugător face cât şapte guverne. Iustin Pârvu o spune. Dacă mă duc acum să fiu preşedinte sau prim-ministru, mai am eu timp de rugăciune? Pierd şi sufletul meu şi nici nu pot să fac nimic.

Normal, nicio secundă a omului nu are voie să fie fără rugăciune. Prima dată rugăciunea trebuie să fie cu gura, a doua oară trebuie spusă cea mai puternică rugăciune şi cea mai scurtă, totodată, „Doamne Iisuse Hristoase, miluieşte-mă”. Ea intră în mintea ta şi după aia o zici automat. Când inspiri, zici „Doamne Iisuse Hristoase”, când expiri, zici „miluieşte-mă”. Pentru că el ne-a dat suflarea de viaţă. Eu rugăciunea o fac de când mă scol până mă culc. Vreau să fiu din ce în ce mai puternic să ajung pe calea duhovnicească„, a declarat latifundiarul din Pipera la Trinitas TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.