Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Israelienii susțin că au găsit manualul de tortură al Hamas: ce ar fi învățați să le facă ostaticilor/ Video

Sursa FOTO: TheJerusalempost
manual tortura

Președintele Israelului, Isaac Herzog, a prezentat o broșură despre care susține că este ”manualul de tortură al Hamas”. El arată că în acest manual membrii Hamas sunt învățați cum să folosească ostaticii pe post de scuturi umane, dar și cum să opereze armele pe care le au asupra lor.

Conform The Jerusalem Post, armata israelieană a mai confiscat și alte documente, dar și arme de la teroriștii capturați și uciși în timpul asaltului Hamas asupra sudului Israelului.

O copie a ghidului a fost pusă la dispoziția presei. Ghidul explică în pași detaliați modul în care teroriștii Hamas ar trebui să captureze și să adune ostaticii, inclusiv indicații privind utilizarea grenadelor, bastoanelor cu electroșocuri, dar și momentul în care trebuie să recurgă la violențe și la focuri de armă pentru a provoca haos și a îngrozi ostaticii.

Ghidul adaugă că ostaticii ar trebui "uciși atunci când este necesar" și că unii dintre ei ar trebui să fie folosiți ca scuturi umane. În plus, membrii Hamas au fost instruiți să înceapă să ucidă ostaticii dacă sunt atacați.

„Ne confruntăm cu un inamic extrem de crud și inuman, pe care trebuie să-l înfruntăm fără milă. Acest document a fost găsit pe corpul unuia dintre teroriști. Această broșură este un manual de operare, și prezintă cum să intri în curțile cetățenilor, în oraș, în kibuț, în moșav...Și în primul rând ce faci când îi găsești pe cetățeni? Îi torturezi. Aceasta este broșura care spune exact cum să-i torturezi, cum să-i răpești” a susținut Isaac Herzog.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.