Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mick Schumacher se simte suficient de bun pentru a reveni în Formula 1

motorsport-total.com
mick schumacher

Mick Schumacher se simte suficient de bun pentru a reveni în Formula 1

Germanul Mick Schumacher, pilot de teste şi de rezervă la echipa Mercedes, este optimist că în sezonul viitor va primi o nouă şansă ca pilot oficial de Formula 1, transmite DPA, potrivit Agerpres.

La finele acestui sezon expiră 14 dintre contractele celor 20 de piloţi oficiali de Formula 1 şi Mick Schumacher crede că are şansa de a semna un nou contract: ''Ar putea fi un avantaj pentru mine, pentru că piaţa piloţilor este deja destul de activă şi va continua să crească în lunile următoare. Multe se vor întâmpla. Nu numai că vor fi schimbări în echipe, dar unul sau doi piloţi s-ar putea retrage''.

Fiul fostului septuplu campion mondial Michael Schumacher a concurat în sezoanele 2021 şi 2022 în Formula 1 la Haas, care nu i-a mai prelungit însă contractul.

În acest an, Mick Schhumacher este angrenat cu echipa Alpine în Campionatul Mondial de Anduranţă, urmând să concureze în celebra Cursă de 24 ore de la Le Mans, acolo unde şi tatăl său a pilotat înainte de cariera din Formula 1.

Dar visul lui Mick este să revină pe grila de start a Formulei 1: ''Ştiu că am abilităţile pentru asta. Sunt destul de bun. Am arătat asta în Formula 4, Formula 3 şi Formula 2. Faptul că am câştigat curse şi campionate va fi repede uitat. Am dovedit că pot pilota şi pot face faţă presiunii. Şi Formula 1 nu este atât de diferită''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.