Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, de pe patul de spital: Bănicioiu și colegii din Pro România mi-au salvat viața! Când revine pe scena politică

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose se recuperează la Spitalul Fundeni din Capitală, după operația suferită în urma infarctului pe care l-a suferit. Tudose a declarat pentru STIRIPESURSE.RO că a avut mare noroc cu colegii din Pro România și în special cu Nicolae Bănicioiu, cel care și-a dat seama imediat că are în față un om care face infarct. De asemenea, Tudose a ținut să le mulțumească medicilor de la Fundeni, despre care spune că l-au tratat exemplar, iar condițiile sunt foarte bune.

Citește și: Liderul PNL București a EXPLODAT: atacuri INCENDIARE la adresa lui Ludovic Orban și Rareș Bogdan

”Acum mă simt bine, medicii spun că este bine, chiar foarte bine. Recuperarea merge bine, nesperat de bine. Dumnezeu a avut să mai am o șansă. Am avut noroc cu familia de la Pro România, cu colegii, care au sărit toți imediat și cu Nicu Bănicioiu, care și-a dat seama că am un infarct. Noua echipă politică mi-a salvat viața, poate vom salva și România. Totul a mers ca pe roate, pentru că în ceea ce privește oamenii cu infarct, la urgențe în fiecare zi se schimbă spitalul care primește pacienții. Pe mine salvarea m-a adus la Fundeni și aici am dat peste niște medici extraordinari, care m-au tratat exemplar, oameni care mi-au salvat viața”, ne-a spus Mihai Tudose.

În ciuda problemelor de sănătate, fostul premier a rămas același om cu simțul umorului. ”Am făcut și eu o încercare, am zis că mă reîncarnez în ceva mai mic și mai drăguț, dar nu, tot în corpul ăsta am nimerit!”.

Mihai Tudose ne-a explicat că a primit foarte multe mesaje de la oamenii politici, inclusiv din PSD. ”M-au sunat și foștii colegi și actualii colegi. Am primit și multe vizite din partea prietenilor”. La spital a fost și șeful SIE, Gabriel Vlase, prietenia dintre cei doi fiind bine cunoscută în mediul politic.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu i-a transmis niciun mesaj lui Mihai Tudose. ”Nu și oricum nu era credibil un mesaj din partea dumnealui”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.