Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Netflix a pregătit o mare lovitură: este pentru prima dată în istoria platformei

netflix

Netflix le pregătește o surpriză plăcută utilizatorilor săi, care sunt fani ai tenisului. În martie 2024, platforma va transmite live un meci demonstrativ dintre Rafael Nadal și Carlos Alcaraz. Este pentru prima dată în istorie când Netflix transmite un eveniment live și marchează o schimbare majoră a companiei.

”Netflix va difuza următorul său eveniment sportiv în direct, The Netflix Slam, care va îl avea ca protagonist pe Rafael Nadal, de 22 de ori campion de Grand Slam la simplu masculin, care îl va înfrunta pe numărul 2 mondial și colegul său spaniol Carlos Alcaraz, într-un meci demonstrativ special de tenis. Evenimentul, găzduit de MGM Resorts International, este programat pentru duminică, 3 martie 2024, la ora 12:00 PST / 21:00 CET, în interiorul Michelob ULTRA Arena de la Mandalay Bay Resort and Casino. Acesta va fi difuzat ca o transmisiune duală pentru piețele vorbitoare de limba engleză și spaniolă. Jucătorii și meciurile suplimentare vor fi anunțate la o dată ulterioară.

"Sunt foarte entuziasmat de prima mea vizită în Las Vegas, unul dintre cele mai emblematice și distractive orașe din lume", a declarat Nadal. "Sunt, de asemenea, foarte încântat să joc cu compatriotul meu Carlos Alcaraz. Sunt sigur că va fi o seară fantastică de tenis".

"Sunt onorat și foarte fericit să împart terenul cu Rafa în Las Vegas", a declarat Alcaraz, campion la U.S. Open și Wimbledon. "Este un mare jucător din toate timpurile, desigur, iar recordurile și realizările sale vorbesc de la sine. Rafa este, de asemenea, unul dintre cei mai simpatici băieți din circuit și abia aștept meciul nostru din 3 martie.", arată Netflix.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.