Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Palatul Regal găzduiește Gala Excelenței Feminine

De la 18.00, are loc la Palatul Regal, Sufrageria Regală, Gala Excelenței Feminine, ediția a II-a, desfășurată sub titlul ”THE SMART, THE BOLD, THE BEAUTIFUL”, ca parte a proiectului național ”Împreună protejăm România”, inițiat în anul 2020 și ajuns la al XXI-lea eveniment.

Gala este prezentată de Cristi Șelaru, de la Institutul Național de Statistică.

Gala Excelenței Feminine este organizată de Grupul de Presă MediaUno, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, Institutul Național de Statistică și Asociația MediaUno și este a doua ediție dedicată premierii unor doamne determinate și puternice, adevărate modele pentru tânăra generație, care s-au remarcat de-a lungul timpului prin performanțe și excelență în profesie și în viața socială.

4 martie 2024 este o zi în care ne propunem să celebrăm feminitatea, inteligența și forța femeii în societate, un preambul al Zilei Internaționale a Femeii.

Nu întâmplător, acest eveniment special va promova nevoia de schimbare a percepției privind rolul femeii în societate, cât și necesitatea și avantajele sprijinirii egalității de gen și implicării femeii în viața publică.

În cadrul evenimentului, vom avea plăcerea să ascultăm poveștile inspiraționale a 35 de femei de succes, care s-au distins prin performanțe remarcabile, excelență în profesie și contribuții semnificative în viața socială. Fiecare poveste este unică, reflectând trăiri, lupte, realizări și vise care ne îndeamnă să privim cu admirație și respect rolul femeii în societate.

Gala va debuta cu o recepție festivă, unde invitații vor avea oportunitatea de a interacționa într-un cadru elegant și rafinat. Partea centrală a serii va fi ceremonia de premiere, unde fiecare dintre cele 35 de femei va fi celebrată pentru contribuțiile sale excepționale.

35 de femei de succes, 35 de povești de viață vor fi în centrul evenimentului ca argument pentru prezent și reper pentru viitor!

În deschidere vor lua cuvântul:

Diana-Loreta Păun, Consilier Prezidențial, Departamentul Sănătate Publică, Administrația Prezidențială;

Nicoleta Pauliuc, Președinta Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională din Senatul României;

Silvia Dinică, Președinta Comisiei pentru Știință, Inovare și Tehnologie din Senatul României;

Istvan-Lorant Antal, Președintele Comisiei pentru Energie, Infrastructură Energetică și Resurse Minerale;

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății;

Excelenta Sa Simona-Mirela Miculescu, Președinta Conferinței Generale a UNESCO, Delegat Permanent al României pe lângă UNESCO;

Excelenta Sa Iulia-Ramona Chiriac, Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România;

Carmen Orban, Consilier de Stat, Cancelaria Prim-ministrului României;

Florin-Marian Spătaru, Consilier de Stat, Cancelaria Prim-ministrului României;

Maria-Manuela Catrina, Adjunct al Directorului Directoratului Național de Securitate Cibernetică.

General (r) Daniel Petrescu, Șeful Statului Major al Apărării 1 decembrie 2019 - 30 noiembrie 2023

Gala ”THE SMART, THE BOLD, THE BEAUTIFUL” nu este doar un eveniment, ci un manifest pentru un viitor în care femeile sunt recunoscute, apreciate și sprijinite în toate aspectele.

Partenerii evenimentului sunt: INCD Turbomotoare COMOTI (Partener Gold), STADA România (Partener Gold), Aqua Carpatica, Anvergura Live, Apivita, Asociația Companiilor Spaniole din România (ASEMER), Asociația Producătorilor de Energie Electrică – HENRO, BioRicos, Black Bullet, Buzdubijoux, Camera de Comerț Bilaterală Eleno-Română, Camera de Comerț Bilaterală România-Portugalia, Camera de Comerț pentru Belgia, Luxemburg, România şi Moldova, Catering by CulinArt, Centrul Medical Internațional București, Clinica 32, Depogaz, Domeniile Sâmburești, e.on, Farmec SA, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM), First Models, Franui România, Garanti BBVA, Guerlain, Heidi, Horeca Event Consulting, IATA, Impera Systems Security, InFUNity, InoMed - Centrul pentru Inovație în Medicină, Leonidas, Loski, Luxury Aesthetics, Mees Chocolates, Medhealth, Muse Flowers, Miflora, Olympus, PAM Bijuterii, Porphyras, Premier Catering, Silhouette Medical Beauty, Societatea Română de Sindrom Lynch, Starc4sys, TMC Travel Events Management Company, Top Line, Transgaz, Veronique Design, Yves Rocher.

Sponsori: Banca Transilvania, CytoGenomic Medical Laboratory, Hera Medical, Golden Foods Snacks

Parteneri media: Focus energetic, InvestEnergy, Nine O'Clock, Radio România

Proiectul ”Împreună protejăm România” a fost inițiat în anul 2020 de Grupul de Presă MediaUno și dezvoltat împreună cu Institutul Național de Statistică, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă și Asociația MediaUno, ajungând la 13 ediții de conferințe și 7 ediții de gală organizate și câteva publicații editate. Detalii despre acest proiect se regăsesc pe https://impreuna-protejam-romania.ro/

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.