Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PLAN ROȘU de intervenție- Victime multiple după o EXPLOZIE la un centru de încărcare butelii - VIDEO

breaking news stiripesurse.ro

O explozie urmată de un incendiu a avut loc, luni, seara, la o sectie de încărcare butelii, in localitatea Stei, judetul Bihor, potrivit IGSU.

Din primele informatii, 10 persoane ar fi fost surprinse. 7 dintre cele 10 persoane ( salariați aflați in tura de serviciu) sunt afectate de acest incident ( prezintă arsuri).

4 dintre cele 7 victime prezintă arsuri la nivelul căilor aeriene, sunt în stare de conștiență și, preventiv,  vor fi intubate. Celelalte 3 persoane au suferit arsuri de gr. I și II (pe față și membrele superioare) și sunt asistate medical la locul evenimentului.

Pentru eficientizarea misiunii de raspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Interventie care presupune suplimentarea resurselor medicale la fata locului, transmite IGSU.

Citeste si BNR îl pune la punct pe Darius Vâlcov, care a cerut eliminarea ROBOR: Nu știu în numele cui vorbește, dar afirmația este extrem de confuză și denotă mari neclar

Salvatorii intervin cu 5 ambulante SMURD și o autospeciala de transport victime multiple. In sprijinul militarilor, la locul interventiei s-au deplasat și doua echipaje ale serviciului județean de ambulanta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.