Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta atacă: Securiștii de la conducerea Universității București lucrează la comandă politică

VICTOR PONTA - ANDERS FOGH RASMUNSEN - BRUXELLES

Fostul premier Victor Ponta lansează acuzații dure la adresa conducerii Universității București, care a transmis o nouă cerere ministrului Educației să îi retragă titlul de doctor.

”În anii '50 comuniștii veniți la conducerea Universității din București dădeau afară oamenii pe criterii strict politice! În 2011 câțiva securiști au fost impuși de Băsescu la conducerea Universității și de atunci fac același lucru - decizii pe criterii strict politice ( de 4 ani se ocupă DOAR de teza mea începută în 1999 și finalizată în 2003, cu un subiect "Curtea Penală Internațională" pe care DOAR eu l-am tratat în acei ani, au făcut o Comisie DOAR pt mine și cer retragerea unui titlu obținut legal DOAR pt mine )!”, scrie fostul premier pe pagina de Facebook.

Victor Ponta mai scrie că va câștiga în justiție, dar regretă că în țara noastră se mai fac lucruri după metode tipice anilor '50.

”Nu mă consolează faptul că voi câștiga iar în justiție ( așa cum am mai câștigat deja până acum)!

Regret că România are în 2016 metode și mentalități tipice anilor '50 / că instituții fundamentale sunt conduse de oameni "dirijați" de propriile lor slăbiciuni și "schelete din dulap" / și regret că numele Universității este murdărit tocmai de cei care ar trebui să îl apere / sunt bucuros că Facultatea de Drept a refuzat să fie implicată în această răfuială politică! Și în anii '50 și în 2016 ticăloșia are și oameni care nu se lasă speriați!”, mai scrie fostul premier.

Citește și Victor Ponta ar putea rămâne fără titlul de doctor – Curaj este cel care va decide

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.