Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar PNL, cercetat penal după ce a bătut un localnic pe terasa unui bar: Mai are un dosar penal din 2023

Facebook
primaria spermezeu

Primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi (PNL), este cercetat penal pentru lovire şi alte violenţe, după ce în luna februarie a agresat fizic un cetăţean pe terasa unui bar din localitate.

Incidentul s-a aflat abia după apariţia în spaţiul public, miercuri seara, a imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere, în care se vede cum primarul vine şi îl loveşte pe bărbatul respectiv, aflat pe terasă, conform Agerpres.

Sorin Hognogi a recunoscut incidentul şi spune că este pentru prima dată când a agresat fizic pe cineva.

În acelaşi timp, edilul susţine că bărbatul agresat l-ar fi hărţuit şi ameninţat atât pe el, cât şi pe familia lui şi că a depus la rândul său o plângere penală.

"Am fost hărţuit eu şi familia mea de nenumărate ori, şi atunci când a fost vorba de mine nu am avut o problemă, dar când cineva începe să îţi pomenească, să îţi ameninţe familia, soţia şi aşa mai departe, categoric că reacţionezi. Persoana respectivă este o persoană care consumă alcool foarte des, până cade jos, şi regret că am recurs la lucrul ăsta. Am depus şi eu o plângere în sensul acesta, la patru-cinci zile după incidentul respectiv. Plângerea am depus-o dat fiind faptul că a menţionat de nenumărate ori că vine peste mine, am chiar şi mesaje înregistrate că vine peste mine, că mă calcă pe cap, pe mine, familia mea. Persoana este un cetăţean al comunei Spermezeu care nu lucrează, care are pensie de handicap, că e alergic la iarbă verde, cu documentul făcut de undeva de prin Arad. Nu am niciun conflict cu dânsul, eu, personal, n-am avut niciodată. N-am mai dat o palmă în viaţa mea la nimeni", a declarat Hognogi joi pentru AGERPRES.

Primarul comunei Spermezeu a adăugat că îi pare rău pentru cele întâmplate şi că şi-a cerut scuze faţă de victimă.

Întrebat dacă acest incident îl va determina să nu mai candideze pentru un nou mandat, Sorin Hognogi a spus că este exclus acest lucru.

"Doamne păzeşte! Nu are nicio treabă una cu alta. Exclus. Cetăţenii mă cunosc, am fost ales în 2020 cu 92%. Mă cunosc şi pe mine şi pe individul respectiv, îmi cunosc activitatea administrativă. Voi continua să fac treabă bună pentru comunitate", a afirmat primarul, aflat la al treilea mandat.

Dosarul penal pentru lovire şi alte violenţe a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean.

Sorin Hognogi mai are un dosar penal, în luna ianuarie a anului trecut fiind trimis în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie, alături de doi angajaţi din primărie, într-o cauză privind obţinerea unor subvenţii de la APIA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.