Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Sectorului 6 răspunde la acuzaţia că a trimis un pensionar să bruieze conferinţa PNL: 'Altă dezinformare transmisă de doamna ministru'

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
pensionar violeta alexandru

Nicio persoană care a participat duminică la evenimentul PNL nu a fost trimisă de Partidul Social Democrat sau de Primăria Sectorului 6, afirmă primarul Gabriel Mutu.

Precizările sale vin în contextul în care conferinţa de presă pe care a susţinut-o preşedintele PNL Bucureşti, ministrul Muncii Violeta Alexandru, a fost întreruptă de un pensionar care i-a solicitat mărirea pensiilor.

"Primul lucru pe care ar fi trebuit să îl facă doamna ministru Violeta Alexandru era să îşi ceară scuze cetăţenilor din sector pentru dezastrul lăsat de guvernarea liberală după mandatul 2012 - 2016. Ar face bine să nu denatureze realitatea şi să nu se mai filmeze în faţa clădirilor proprietate privată, pe care le prezintă ca fiind în administrarea Primăriei Sector 6, pentru că nu sunt. Să îşi asume nenorocirile pe care cei din guvernarea PNL le fac oamenilor amărâţi şi să nu mai dea vina pe altcineva pentru neputinţa PNL de a face ceva bun. Să majoreze pensiile, aşa cum este prevăzut în legea promulgată de PSD. Nicio persoană care a participat la acest eveniment nu a fost trimisă de PSD sau de autoritatea locală. Altă dezinformare transmisă de doamna ministru şi echipa PNL Sector 6", precizează Gabriel Mutu, potrivit Agerpres.

Violeta Alexandru urma să prezinte, duminică, raportul "Cartea Neagră a guvernării locale 2016 - 2020 Mutu/PSD".

Pensionarul a venit în faţa pupitrului la care se afla Violeta Alexandru şi a început să-şi strige nemulţumirile, cerând mărirea pensiilor şi acuzând actuala guvernare de minciună.

Ministrul Muncii şi-a întrerupt conferinţa de presă, mergând să discute cu persoana nemulţumită.

"Îmi pare rău că PSD se foloseşte de necazurile oamenilor. Nu aşa se face politică în România. PSD foloseşte oamenii pentru a arăta, chipurile, că le pasă. Nu aceasta este maniera în care se face administraţie în România, trimiţând pensionari amărâţi să se exprime la o conferinţă de presă pentru a perturba prezentarea pe care o facem astăzi", a spus Violeta Alexandru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.