Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul sport în care sportivii din Rusia și Belarus vor fi reprimiți: vor concura la Campionatul Mondial

Judo

Congresul Ordinar al Federației Internaționale de Judo a decis reprimirea în competiții a sportivilor din Rusia și Belarus. Aceștia vor concura ca sportivi neutri la Campionatul Mondial de Judo.

”In urma Comitetului Executiv ce a precedat Congresul Ordinar al Federatiei Internationale de judo, s-a adoptat decizia de reprimire in competitiile oficiale a judoka rusi si belarusi, acestia urmand a concura ca sportivi neutri. Totodata s-a decis ca in prealabil, acestia sa fie supusi unei atente analize a unei comisii specializate pentru a fi verificata implicarea sau neimplicarea acestora in conflictul din Ucraina.

Urmare a acestei decizii, acestia vor fi prezenti la Campionatul Mondial de Judo pentru Seniori de la Doha din perioada 6-15 Mai 2023. Delegatia sportivilor celor doua tari contine un numar total de 19 judoka (10 la masculin si 9 la feminin).

La Congresul Ordinar al Federatiei Internationale de Judo de la Doha, Qatar, federatia noastra este reprezentata de domnii Florin Bercean – Vicepresedinte executiv si Eduard Zgorcea – Secretar federal.”, arată Federația Română de Judo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.