Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au oficializat două alianțe importante la București. Șanse mari pentru candidați

aliante

Două alianțe electorale importante au fost oficializate pentru alegerile locale din București. După ce au prezentat candidații și proiectele lor, miercuri au fost semnate documentele alianțelor dintre PSD și PPU (social-liberal), la Sectorul 4, respectiv ADER și PPU (social-liberal), la Sectorul 2. Parteneriatele umaniștilor cu PSD, respectiv formațiunea politică fondată de Neculai Onțanu, au fost anunțate mai demult, urmând ca listele pentru Consiliile Locale să fie comune.

Candidații celor două alianțe, Daniel Băluță și Neculai Onțanu, sunt cotați cu șanse importante la câștigarea mandatelor de primari. La Sectorul 4, Daniel Băluță are o poziție extrem de solidă, fiind primarul în funcție cu cea mai mare susținere și apreciere la nivelul Bucureștiului. Mai mult, candidatul unic propus de alianța dreptei nu pare să se ridice la nivelul contracandidatului său.

Neculai Onțanu are și el șanse mari să câștige, fiind cea mai populară figură dintre candidații de la Sectorul 2, acolo unde a avut patru mandate de primar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.