Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul gunoiului din Sectorul 1: Primăria condusă de Clotilde Armand a încheiat un contract cu o altă firmă, deşi avea contract cu Romprest/ DOCUMENT

pressone.ro
gunoi gunoaie

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a rezolvat temporar criza gunoaielor din Sectorul 1, în luna decembrie, prin încheierea unui contract cu o altă firmă, deşi primăria avea deja un contract cu firma Romprest. Demersul primarului este contestat de unele părţi implicate, legalitatea noului contract fiind sub semnul întrebării.

În luna decembrie a anului trecut, "munţi" de gunoaie zăceau abandonate pe străzile Sectorului 1 din Capitală, în urma neînţelegerilor dintre Primăria Sectorului 1 şi firma Romprest, concesionarul serviciului de salubrizare în sector. După o perioadă în care gunoaiele au reuşit să stârnească inclusiv nemulţumirea primarului general Nicuşor Dan, primarul Clotilde Armand a anunţat că gunoaiele vor fi strânse de Administraţia Domeniului Public.

În cele din urmă, potrivit documentelor intrate în posesia STIRIPESURSE.RO, Primăria Sectorului 1 a încheiat un contract de prestări servicii cu firma Blue Planet Services SRL, din Popeşti-Leordeni, pentru ridicarea în regim de urgenţă a gunoaielor de pe străzi. Contractul a fost încheiat pe 22 decembrie, pe o perioadă de 10 zile, cu posibilitate de prelungire pe încă 30 de zile. Firma s-a angajat să ridice, să transporte şi să depoziteze cel mult 800 de metri cubi de deşeuri, la un preţ de 132.488 de lei fără TVA.

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.