Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședintele Sudanului, Mohamed Hamdan Dagalo, a condus negocierile pentru reinstaurarea în funcție a prim-ministrului Abdalla Hamdok

Twitter
Mohamed Hamdan Dagalo

Mohamed Hamdan Dagalo, vicepreședintele Sudanului, a condus negocierile pentru reinstaurarea în funcție a prim-ministrului sudanez Abdalla Hamdok.

Mohamed Hamdan Dagalo a scris pe Twitter: „Suntem pregătiți să lucrăm împreună cu prim-ministrul Abdalla Hamdok și cu echipa lui pentru a duce la îndeplinire toate dezideratele cetățenilor din Sudan: libertate, pace, justiție și prosperitate. A fost semnat un document prin care ne asigurăm că Sudanul își va continua parcursul democratic și că respectăm voința poporului”.

Mohamed Hamdan Dagalo a transmis și un mesaj către partenerii internaționali.

„Aș vrea să îi asigur pe partenerii noștri internaționali că rămânem devotați principiilor revoluției din Decembrie. Acțiunea corectivă din Octombrie a fost necesară pentru a ne asigura că Sudanul va continua pe drumul său. Le solicităm partenerilor noștri din comunitatea internațională să continue să sprijine Sudanul în parcursul său democratic, în timp ce noi ne pregătim să organizăm alegeri la sfârșitul acestei perioade de tranziție”, a mai scris vicepreședintele Mohamed Hamdan Dagalo pe Twitter.

Declarațiile vicepreședintelui sudanez vin în contextul în care Abdalla Hamdok a fost repus în funcția de prim-ministru al Sudanului și s-a semnat un document prin care se reafirmă continuarea parcursului democratic al Sudanului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.