Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, după ce Iohannis a promis 500 de euro în plus la salariu pentru medici: 'Guvernul PNL să lase afacerile şi să pună la dispoziţie echipament'

iohannis ponta cotroceni

Victor Ponta reacţionează la anunţul preşedintelui Iohannis, cu privire la bonusul de 500 de euro la salariu pentru medicii care tratează pacienţi cu COVID-19. Liderul ProRomânia consideră că decizia este una bună, însă medicii nu au cerut bani, ci echipamente de protecţie.

"E foarte bine daca, in loc de amenintari si dosare penale, a inteles Dl Iohannis ca personalul medical trebuie stimulat!

Dar problema nu se rezolva doar cu niste bani in plus la medici ( nici Ceausescu nu a rezolvat in 21 Decembrie 1989 ) / si nu bani in plus la salarii au cerut medicii / trebuie Guvernul PNL sa lase afacerile, aranjamentele si prostiile lor si sa puna la dispozitia personalului din Spitale echipament de protectie, teste si medicamente!

Angajatii din Sanatate vor sa isi protejeze familiile si pacientii / fara echipament, teste si medicamente cei 500 euro / luna raman total inutili", scrie Ponta pe Facebook.

Klaus Iohannis a cerut Guvernului să identifice fonduri europene pentru plata unui bonus lunar medicilor și personalului medical care lucrează cu pacienți COVID de 500 de euro pe lună.

CITEȘTE ȘI: Două simptome atipice care apar imediat dupa infectarea cu coronavirus/ STUDIU .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.