Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta își salută `fratele` din Italia: mișcarea prinde amploare la nivelul Europei

www.facebook.com

Liderul Pro România, Victor Ponta, salută înființarea partidului ”Italia viva”, condus de fostul premier Matteo Renzi. Noul proiect din Italia este asemănător cu Pro România și vine ca un concurent al forțelor clasice de stânga.

Citește și: Liviu Pleșoianu, anunț în creierii nopții: NU își depune candidatura pentru alegerile prezidențiale

”Salut lansarea in Italia a noului partid progresist și proeuropean “Italia viva” -“Italia vie” la initiativa fostului Premier Matteo Renzi ( cu care am colaborat in trecut foarte bine) .

Ca si in tara noastra ( prin aparitia ProRomania) si in alte tari europene , in Italia este nevoie pe zona politica de stanga de un proiect nou , modern, progresist, proeuropean si de lideri dinamici dar si cu experienta ! Peste tot in Europa partidele clasice de stanga ( gen PSD) sunt depasite de schimbarile sociale , incapabile de reforma, inchistate in structuri clientelare si compromise de greseli si esecuri istorice, neputincioase in fata noilor partide si lideri de dreapta radicala.

Este dovada ca ceea ce noi am început cu ProRomania corespunde vremurilor actuale si, mai ales, viitorului politic european!

Ii urez succes lui Renzi si proiectului “Italia Viva” - pentru interesele italienilor dar si ale milioanelor de romani care traiesc in Italia - este nevoie de o schimbare!”, scrie Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.