Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video Elon Musk e în extaz - Concediat de la Fox News, Tucker Carlson și-a tras show pe Twitter

Tucker Carlson prezentator fox news

Tucker Carlson, care a fost concediat de Fox News la sfârşitul lunii trecute, a declarat, într-un videoclip publicat marţi după-amiază pe Twitter, că va lansa în curând „o nouă versiune” a emisiunii sale de televiziune pe platforma de socializare, scrie The Washington Post.

„Vom aduce şi alte lucruri, despre care vă vom povesti”, a spus el. „Dar pentru moment, suntem doar recunoscători că suntem aici".

Carlson a dorit să se întoarcă pe scena publică de la înlăturarea lui de către Fox, potrivit oamenilor din cercul său.

Nu se ştie cum a decis Carlson să-şi aducă conţinutul pe Twitter. Dar un videoclip pe care el l-a publicat pe platformă la sfârşitul lunii aprilie, la câteva zile după concedierea sa, a strâns peste 80 de milioane de vizualizări, conform numărului de vizualizări publice ale Twitter.

Proprietarul Twitter, Elon Musk, a postat pe Twitter, marţi seara, că nu a existat un acord cu Carlson şi a îndemnat oamenii din ambele părţi ale spectrului politic să se alăture site-ului.

„Pe această platformă, spre deosebire de strada cu sens unic a radiodifuziunii, oamenii sunt capabili să interacţioneze, să critice şi să respingă orice ar spune el sau oricine”, a spus Musk.

Carlson este gata să renunţe la banii pe care Fox îi datorează prin contract, potrivit unui apropiat, pentru a scăpa de o clauză de non-concurenţă care l-ar ţine departe de public până la sfârşitul anului 2024. Aceeaşi persoană a spus că acest contract nu ia în considerare proiectele digitale sau de streaming ca fiind interzise.

Nu a fost finalizată o reziliere de contract cu reţeaua, iar Carlson pare să continue conflictul cu Fox. Avocatul Carlson Bryan Freedman le-a trimis, marţi, o scrisoare directorilor Fox în care acuză compania de fraudă şi încălcarea contractului şi susţine că neconcurenţa este nulă de drept, a confirmat The Washington Post. Scrisoarea a fost publicată pentru prima dată de Axios.

Carlson nu a oferit detalii despre cum va funcţiona această emisiune sau când va apărea. Twitter şi Musk nu au răspuns unei solicitări.

Musk a încercat în mod agresiv să monetizeze site-ul, insistând mult pe un model de abonament şi taxând 8 dolari pentru conturile cu bifă albastră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.