Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acestea sunt 'e-mailurile SECRETE trimise' de Laura Codruța Kovesi: Ce a ajuns la Antena 3 / FOTO

Laura Codruța Kovesi a vorbit, luni, la Europa FM, despre faptul că se încearcă discreditarea sa prin prezentarea unor e-mailuri false trimise de pe o adresă ce conține numele său. Deși în presă nu apăruseră e-mailurile, Kovesi a abordat un subiect necunoscut de opinia publică.

Luni seara, la Antena 3, Mihai Gâdea a dezvăluit, la Sinteza zilei, ce conțin e-mailurile la care a făcut referire Kovesi. Gâdea spune că a primit e-mailurile în încercarea de compromitere a postului de televiziune Antena 3  cu documente false.

Citește și: Dezvăluire incredibilă! Fiica ministrului Petre Daea le-a cerut bani colegilor ca să plece la mare

"Cineva s-a gândit să compromită Antena 3 şi GIP întinzând o capcană, plasând nişte documente secrete", a anunțat Mihai Gâdea, în debutul emisiunii de luni seară.

”Într-o seară, la finalul emisiunii, producătoarea îmi spune că e cineva în hol, la intrare, care vrea să vorbească cu mine. (...) Că are ceva..bomba atomică. Niște e-mailuri de la Kovesi pentru cineva anume, cu niște lucruri foarte grave. I-a spus producătoarei că e speriat și că fuge în noaptea aia”, a povestit Mihai Gâdea.

Citește și: Lovitură dură încasată de un fost ministru! A fost condamnat la ÎNCHISOARE

Mihai Gâdea a mai povestit că a fost căutat, probabil de aceeași persoană, și a doua zi, însă că nu a intrat în contact cu acea persoană. „Vă dați seama ce se întâmpla dacă le prezentam ca și când sunt autentice și se dovedea că, de fapt, sunt false, noi eram acuzați de fals și manipulare, nu cei care ne-au întins această capcana. E o metodă rusească de a intoxica pe cineva”, a spus Mihai Gâdea.

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.