Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AVERTISMENT pentru Băsescu: A semănat vânt, culege furtună! O simte deja

traian-basescu-lacrimi

Fostul liberal consideră că președintele României va ajunge să plătească pentru ce a făcut.

”DNA trebuie să ancheteze toate presupusele fapte de corupţie. Ar fi important să trateze însă cu aceeaşi unitate de măsură toate cauzele. Chiar şi circul mediatic are rolul lui, acela de a-i speria pe potenţialii infractori. Totuşi, este nepermis ca oamenii să fie ridicaţi cu mascaţi de pe stradă atunci când nu există un flagrant sau probe edificatoare privind vinovăţia. După părerea mea, atunci când se fac astfel de abuzuri, iar, după, instanţa contrazice acuzaţia procurorului, atunci acesta trebuie sancţionat. În rest, procurorii trebuie să îşi facă treaba şi să trimită în judecată pe toţi ce suspectaţi că au săvârşit infracţiuni.

Marea problemă a României de astăzi o reprezintă abordarea actului juridic de unele instanţe, pentru că, dacă procurorul trimite în judecată o persoană, care se presupune că a comis o infracţiune, judecătorul trebuie să o condamne doar când este absolut convins şi când sunt probe clare împotriva lui. Cu alte cuvinte, nimeni nu trebuie condamnat dacă nu este absolut clar că este vinovat. În ceea ce priveşte ipoteza dumneavoastră privind curăţarea terenului, nu uitaţi o vorbă din bătrâni: „Cine seamănă vânt, culege furtună!”. Băsescu o simte deja pe pielea lui, şi acesta este doar începutul.”, spune Fenechiu într-un interviu acordat presei din Iași.

Relu Fenechiu a fost condamnat, pe 30 ianuarie, la 5 ani de inchisoare cu executare de catreinstanta Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata, in dosarul Transformatorul. Aceeasi pedeapsa a fost dictata si in cazul fratelui lui, Lucian Fenechiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.