Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu, reacție INCREDIBILĂ după eliminarea Simonei Halep: 'Micul meu regret e că Simona n-a încercat...'

ctp cristian tudor popescu

Simona Halep a ratat ocazia de a deveni primul lider mondial la tenis feminin din România! În sferturile de la Wimbledon, acolo unde avea nevoie de o victorie, Halep a fost învinsă, în 3 seturi, de Johanna Konta, britanica de pe locul 7 mondial.

Cristian Tudor Popescu a avut o reacție ce poate fi calificată drept incredibilă, știută fiind critica acidă a jurnalistului după înfrângerile Simonei.

Citește și: Kovesi este de neînvins! Are sprijinul celui mai puternic om din stat

"Îi mulțumesc dragei mele Simona Halep pentru unul dintre cele mai frumoase meciuri de tenis pe care le-am văzut în viața mea! A fost un meci între două stiluri diferite, două caractere diferite. Simona e o apărătoare excepțională, iar Konta un atacant pursânge.

Îmi pare rău că nu a pierdut pe mâna ei loviturile decisive. Toate cele 3 puncte care au decis meciul le-a pierdut pe lovitura Johannei Konta. E adevărat că adversara putea greși. Dar a atacat și i-au ieșit toate trei. Micul meu regret e că Simona n-a încercat să lovească decisiv.

Citește și: EXCLUSIV! Cine se află de fapt în spatele noii strategii a lui Liviu Dragnea și ce interese ascunse are

Konta a făcut diferența cu serviciul. Are nivelul de serviciu al Serenei Williams. E foarte greu să returnezi într-o asemenea cadență excepțională. Konta a câștigat pentru că a lovit mingea mai devreme și mai din față decât Simona.

Turneul acesta a fost unul foarte bun de Simona. Are o alură de regină, de campioană, care îi va aduce rezultate mari", a declarat Cristian Tudor Popescu la Dolce Sport.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.