Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, atac VIOLENT la Antena 3: Cobor în MOCIRLĂ

mediafax
ciolos

Premierul Dacian Cioloș va participa, marți seară, la o emisiune la postul Antena 3. Prezent la o dezbatere a Grupului de Dialog Social, Dacian Cioloș a fost întrebat de Gabriel Liiceanu de ce merge la Antena 3 și dacă nu consideră că prin prezența sa acolo validează postul de televiziune. Cioloș a explicat că uneori trebuie să cobori în mocirlă pentru a-ți face meseria.

UPDATE - REACȚIA LUI MIRCEA BADEA + REACȚIA DANEI GREU

_____

Citește și: SURSE - SONDAJ intern al PNL: cifra care SCHIMBĂ radical soarta alegerilor

Citește și: EXCLUSIV - Verdictul experţilor CNATDCU: Kovesi NU a plagiat

”Acela e locul în care, pe bună dreptate, și domnul ministru (al Sănătății n.r.) a fost la un moment dat ca să explice anumite lucruri și domnul ministru al Muncii a fost la acel post pentru a demonta anumite minciuni, fără pretenția că le putem contracara pe toate.

Eu, la acel post (Antena 3 n.r.) am fost o dată în acest mandat și mă mai duc încă o dată acum. Eu mă duc acolo din respect pentru publicul care se uită la acel post sau care se uită doar la acel post, nu le judec sau nu încerc să le înțeleg opțiunea. Eu vreau ca acei oameni să audă și punctul meu de vedere, chiar dacă se exprimă mai rar, însă dacă transmit mesajul la altă televiziune, acesta ajunge foarte greu sau nu ajunge deloc la acei oameni. Eu vreau ca oamenii care urmăresc acel post să audă și mesajul meu.

Eu sunt agronom și am învățat că sunt plante care cresc în mocirlă, dar nu poți să-ți faci bine meseria dacă nu te cobori în mocirlă. Sigur, îți iei cizme de cauciuc sau faci un duș după aceea, dar tot trebuie să cobori în mocirlă”, a declarat Dacian Cioloș.

Dacian Cioloș va participa la emisiunea ”Sinteza Zilei”, la Antena 3, de la ora 21.30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.