Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Șova îi trage după el pe Alina Gorghiu și Teodor Atanasiu

sova

În discursul susținut în fața senatorilor, Dan Șova a surprins pe toată lumea. El s-a apărat invocându-i ca martori în sprijinul său pe co-președintele PNL, Alina Gorghiu și senatorul PNL, Teodor Atanasiu. Alina Gorghiu și Teodor Atanasiu sunt principalii promotori, care impun liberalilor un vot care să-l arunce la ”beciul domnesc” pe Dan Șova.

Vezi şi: Șova, în fața senatorilor: M-am rugat azi la Dumnezeu

”O să vă spun cu toată responsabilitatea. A fost vorba de trei contracte, în 2 dintre ele Rovinariul și Turceniul erau acționatae în judecată de societatea de Închidere a minelor. Riscul era atunci de a se închide Rovinariul și Turceniul și pierderea a multor mii de locuri de muncă.

Nu am participat la această acțiune, dar colegii din societatea la care eram și eu asociat au repurtat un succes care se vede și azi.

Șeful AVAS la momentul respectiv era domnul Teodor Atanasiu. Cred că domnul senator Atanasiu vă poate confirma că nimic din ce a fost acolo nu a avut vreo umbră de ilegalitate.

Electrica era prezentată de firma de avocatură a doamnei Alina Gorghiu (...) Îmi este foarte greu să cred că nu știe foarte bine că în respectiva tranzacție între Turceni și Electrica nu a fost nimic ilegal.

Vezi şi: Dan Șova, rugăminte pentru colegii senatori: LIBERTATE!

Mă bucur că se află în rândul senatorilor PNL domnul Teodor Atanasiu, pentru că cunoaște foarte bine situația. De asemenea, mă bucur că doamna Gorghiu a fost reprezentantul Electrica, pentru că nu-mi pot închipui că nu știe că acolo nu a fost nimic ilegal”, a declarat Dan Șova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.