Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri din culisele CEx: Ce le-a propus Codrin Ştefănescu pesediştilor în şedinţa în care Shhaideh şi Plumb şi-au dat demisia

codrin stefanescu

La aproape o săptămână de la controversata ședință a PSD în care s-a discutat despre remanierea guvernului, apar în continuare dezvăluiri din spatele ușilor închise. Potrivit unor surse politice, citate de HotNews, secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, le-a propus liderilor partidului să se întâlnească la un șpriț, ca în vremurile bune, la Belina, locul care face obiectul anchetei DNA.

Contactat de jurnaliștii de la sursa citată, Codrin Ștefănescu a admis că a făcut această propunere, însă a negat că ar fi vorba despre Belina.

Zi EXPLOZIVĂ în Parlament! Elena Udrea, audiată în Comisia SRI

„Eu am propus o deplasare să facem un șpriț ca pe vremuri ca băieții. Nu la Belina. Să facem un șpriț. (...) Eu am propus o deplasare la un șpriț. Să mergem în județele câștigătoare Teleorman, Giurgiu, Dolj, Olt, Vaslui, Dâmbovița, Vrancea, unde sunt baronii - cum le spuneți voi lor, câștigătorii ăștia cu 70% - să mergem într-un weekend cu familiile cum făceam pe vremuri - adică în scurta opoziție când era Ciolos - și ne întâlneam la un șprit și se reglau ca între români foarte multe lucruri și discutii. (...) Nu am fost în viața mea la Belina și am fost la Teleorman de o sută de ori la Dragnea acasă și el la mine”, a declarat Ștefănescu.

Întrebat ce mesaj voia să transmită prin această deplasare, secretarul general al PSD a răspuns: ” Unitate. Atâta voiam să transmit. Această întâlnire întărește relațiile interumane, la un pahar cu vin ca tot romanul discuții lucruri pe care în ședințele oficiale nu vrei să le spui. Sunt extrem de benefice. Cred că în fiecare partid se petrec astfel de lucruri și sunt eficiente. Cel puțin în PSDchestiile astea aveau loc dintotdeauna și au avut efecte foarte bune”.

Potrivit surselor HotNews, Liviu Dragnea ar fi fost de acord cu propunerea lui Codrin Ștefănescu de a merge la Belina împreună cu liderii partidului, însă au existat voci care s-au opus acestei idei, pe motiv că o deplasare de acest fel ar arăta rău în ochii opiniei publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.