Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, explicaţii de ULTIM MOMENT despre modificările de la Pilonul II de pensii - VIDEO

Dragnea explica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a recunoscut că Guvernul a discutat despre reducerea contribuţiilor, însă, susţine el, oamenii nu vor fi afectaţi. Social-democratul susţine că suma va rămâne neschimbată, singura modificare fiind baza de impozitare.

"E bine sa va raspunda Guvernul. Eu am fost la discutie, stiu care e ratiunea. Din cate am inteles, au fost discutii si cu cei din domeniu. Din punct de vedere al valorii nominale, suma este aceeasi pentru anul viitor, numai ca baza de impozitare e mai mare. (...) Omul de acasa nu este influentat cu nimic. Ce va trebui sa se intample e sa dam posibilitatea omului de acasa, romanilor, pe care au avut-o ceilalti cetateni europeni: sa poata opta daca vrea sa mearga pilonul II sau la Pilonul I. Doar dupa ce este foarte bine informat. Am inteles ca in perioada urmatoare vor aparea aceste informatii in asa fel incat fiecare roman sa decida daca merge acolo sau acolo. Nu ne dorim sa fie o decizie a Guvernului, a statului sau a Parlamentului." , a declara Liviu Dragnea la târgul Indagra.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ: Ministrul de Finanţe, modificări de PROPORŢII la impozite. Se anunţă măsuri DURE pentru multinaţionale - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.