Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost deputat PSD, implicat într-un GRAV accident alături de soţie

breaking news stiripesurse.ro

Accident grav pe E85, la intrare în Poşta Câlnău. Fostul deputat PSD , Titi Holban şi soţia sa au fost implicaţi în accident şi, potrivit primelor informaţii, au fost grav răniţi. Din primele informatii, bărbatul, care circula dinspre Râmnicu Sărăt, a intrat într-un cap de pod după ce a pierdut controlul maşinii şi ar fi tras dreapta de volan. La faţa locului au sosit de urgenţă mai multe ambulanţe, care au transportat victimele la spital.  Soţia fostului liberal ar fi fost rănită grav la şold şi la coloană, iar acesta ar fi suferit răni în zona capului, potrivit România TV.

În noiembrie 2016, deputatul Titi Holban a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Potrivit DNA, în ianuarie 2014, Titi Holban i-a promis unui denunțător, în schimbul sumei de 10.000 de euro, sumă pe care a primit-o efectiv în două tranșe, că va interveni pe lângă o altă persoană, pentru ca aceasta, la rândul ei, să intervină pe lângă un inspector cu funcție de conducere la una dintre Direcțiile Regionale Antifraudă. Intervenția viza ca societatea administrată de un apropiat al denunțătorului să nu fie sancționată în urma controlului efectuat de această instituție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.