Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu, reacţie la CRITICILE din partid: Sunt membru PSD de 21 de ani. Nu mai înţeleg...

Inquam Photos / Octav Ganea
grindeanu guvern gesturi inquam

Sorin Grindeanu, răspuns de ultimă oră privind criticile care i-au fost aduse de unii membri ai partidului! Premierul susţine că este membru al PSD de 21 de ani, nu "de azi, de ieri" şi că începe să nu mai înţeleagă aceste tensiuni.

"Daţi-mi voie să nu spun mai multe, decât ce am spus în urmă cu câteva zile, iar eu chiar discut foarte mult cu domnul preşedinte Dragnea. Cred că dânsul a clarificat toate aceste aspecte aseară (marţi seară - n.r.). Eu nu vreau altceva decât să vă spun ceea ce am mai spus de fapt că adversarii politici ai PSD sunt în afara partidului, nu în interior. Sunt un membru de partid de 21 de ani, nu sunt venit de ieri - de azi în PSD. Şi chiar subliniez faptul că toate aceste tensiuni, care par a fi tensiuni, încep să nu le mai înţeleg, dar au fost spulberate, din punctul meu de vedere, şi întăresc ce spunea domnul preşedinte aseară prin declaraţiile pe care le-a dat. Restul, daţi-mi voie să nu răspund şi nu e rolul meu să dau replici", a declarat Sorin Grindeanu la Parlament, potrivit Agerpres.


Citeşte şi: Reacția lui Sorin Grindeanu, după decizia CCR privind pragul în cazul abuzului în serviciu

 

Întreg scandalul a pornit după ce primarul Capitalei, Gabriela Firea, a susţinut că relaţia Executivului cu administraţia locală este "mai proastă" decât pe vremea Cabinetului Cioloş.

După declaraţiile Gabrielei Firea, premierul Sorin Grindeanu a scris, luni, pe Facebook, că a fi premier este o "răspundere imensă" şi, pentru a pune în practică programul de guvernare, este nevoie de stabilitate, atrăgând atenţia că adversarii PSD "sunt în afara partidului".

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a intervenit în scandal şi a afirmat, marţi, la Parlament, că l-a rugat pe premierul Sorin Grindeanu să "se abţină de la declaraţii politice". Dragnea a precizat, însă, că nu intenţionează să-l schimbe din funcţia de premier pe Sorin Grindeanu, însă a spus că va supune întreg Guvernul unei evaluări.


Citeşte şi: Liviu Dragnea dă semnalul în Parlament: ce se întâmplă cu Legea salarizării .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.