Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENTE la Hollywood între susținătorii și adversarii lui Donald Trump! Lucrurile au scăpat de sub control. S-a lăsat cu arestări

foxnews.com
trump

Cel puţin două persoane au fost arestate sâmbătă seara la Hollywood, după ce două manifestaţii, una a adversarilor preşedintelui Donald Trump şi cealaltă a susţinătorilor acestuia, au scăpat de sub control şi s-a produs o confruntare între cele două tabere, relatează postul NBC, citat de agenţia Xinhua, potrivit agerpres.ro

Manifestaţia anti-Trump, organizată de organizaţia 'Refuse Fascism L.A', a făcut parte din protestul desfăşurat la scară naţională şi în cadrul căruia au avut loc demonstraţii şi în alte oraşe, printre care se numără New York, Philadelphia, Houston şi Atlanta.

EXPLOZIV: De ce ar fi întors Antena 3 armele împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea


Demonstraţiile s-au desfăşurat paşnic, singura excepţie fiind cea de la Hollywood, unde incidentele între susţinătorii şi adversarii lui Trump sunt ceva obişnuit de când acesta a devenit preşedinte. 

La protestul de sâmbătă susţinătorii liderului de la Casa Albă s-au intersectat cu cei circa o sută de participanţi la protestul împotriva acestuia pe Bulevardul celebrităţilor, aproape de Steaua lui Donald Trump, vandalizată de două ori anul trecut. La început, taberele s-au confruntat în lozinci. 'Fără KKK (Ku Klux Klan n.red). Fără fascişti în SUA. Fără Trump !', a scandat o tabără, în timp ce cealaltă a replicat cu lozinci se susţinere a lui Donald Trump. 

Dar apoi spiritele s-au încins şi poliţia a arestat cel puţin doi manifestanţi din tabăra pro-Trump, care i-ar fi lovit cu pumnii pe unii protestatari din cealaltă tabără. În final, poliţia a despărţit cele două grupuri, fără să se înregistreze şi alte incidente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.