Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informații contradictorii în presa rusă: Președintele Dumei de Stat susține că Vladimir Jirinovski nu a murit

themoscowtimes.com
Vladimir Jirinovski

Presa rusă anunța anterior că liderul formaţiunii naţionaliste Partidul Liberal Democrat din Rusia (PLDR), Vladimir Jirinovski, a decedat astăzi, 25 martie. Moartea acestuia a fost anunțată de senatorul Alexander Pronyushkin, într-o declarație pentru agenția de stat RIA Novosti.

Tot o agenție de stat - de această dată TASS - îl citează pe președintele Dumei de Stat (camera inferioară a parlamentului rus) care susține că Vladimir Jirinovski nu a murit.

Președintele Dumei de Stat, Vyacheslav Volodin, a negat informațiile despre moartea liderului LDPR, Vladimir Jirinovski. Politicianul este în viață, dar starea lui este gravă, a spus Volodin vineri pe canalul său Telegram.

„Vreau să-i liniștesc pe toți cei care sunt îngrijorați de sănătatea lui Vladimir Volfovici Jirinovski. El traieste. Starea lui este cu adevărat gravă”, a scris Volodin.

Potrivit lui Volodin, astăzi Zhirinovsky a fost supus unei analize CT-scan, medicii continuă să lupte pentru recuperarea lui. "El însuși este un tip grozav. Să-i dorim însănătoșire rapidă", a adăugat Volodin.

Fracțiunea LDPR a raportat că Jirinovski a fost supus unei proceduri planificate și nu au existat schimbări negative în sănătatea lui.

Pe 9 februarie, serviciul de presă al Ministerului Sănătății al Federației Ruse a raportat că Jirinovski, în vârstă de 75 de ani, se află la Spitalul Clinic Central în legătură cu diagnosticul de Covid. Potrivit ministerului, liderul LDPR a fost internat pe 2 februarie. Pe 11 martie s-a aflat că a fost scos dintr-o stare de comă indusă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.