Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu, IPOTEZĂ EXPLOZIVĂ cu privire la decizia CCR

ion cristoiu

Decizia Curții Constituționale legată de organizarea alegerilor locale într-un singur tur este semnul că judecătorii simt că vine valul PSD, deci încearcă să se aranjeze cu social-democrații, este de părere jurnalistul Ion Cristoiu.

OFICIAL - CCR a stabilit: Alegeri locale 2016, într-un SINGUR TUR

E un semn. Eu nu cred în faptul că CCR a fost înnebunită după Constituție. O mare parte din judecători pleacă acum și e un semn ca în 2000, când a venit valul PSD-ist, că ei și instituțiile de forță simt că vine valul PSD și fiecare vrea să se aranjeze cu acesta. Până la toamnă, PNL și Iohannis vor ajunge sub zero în materie de alegeri pentru că sunt solidari cu Guvernul care e tot mai prost pe zi ce trece. E fenomenul guvernării CDR din 2000, când nici nu se mai punea problemă că PSD n-o să câștige. PNL nu mai reacționează, Predoiu a dispărut din peisaj, partidele de dreapta se mănâncă între ele. Dacă Cioloș rămâne la guvernare, putem vorbi de un marș triumfal al PSD la parlamentare”, a explicat Cristoiu.

Acesta a comentat și declarația lui Cătălin Predoiu, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, potrivit căreia hotărârea CCR e una firească, iar decizia de organizare a alegerilor în două tururi ar fi fost, oricum, intempestivă.

M-a lăsat mut. PNL-ul până cum ne-a înnebunit zi de zi că trebuie alegeri două tururi, că democrația că reprezentativitatea, iar acum spune că decizia era firească. Dacă mai înțelegeți ceva din politica PNL înseamnă că sunteți infinit mai inteligent decât mine”, a spus Cristoiu pentru B1 Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.