Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea: 'RESPING orice implicare a lui Victor Ponta în această acţiune'

dragnea ponta

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, joi, la Constanţa, că îi pare rău că deputatul social-democrat Marius Manolache a demisionat din partid, menţionând totodată că respinge orice implicare a lui Victor Ponta în decizia privind plecarea la PRU luată de respectivul parlamentar.

"Vă pot spune că îmi pare rău că Marius a plecat de la noi. Mai mult decât atât ştiu că îmi transmisese că vrea să ne vedem. Urma să mă văd cu el, ca şi cu alţi colegi în aceste zile. Repet, îmi pre rău că a plecat, dar o să încercăm să ne descurcăm în continuare. Nu văd niciun fel de legătură, resping orice implicare a lui Victor în această acţiune. Pot fi motive personale pe care nu le cunosc. În perioada următoare o să le aflu", a răspuns Dragnea, întrebat fiind cum comentează gestul deputatului Marius Manolache, cunoscut ca fiind un apropiat al lui Victor Ponta, şi dacă crede că şi alţi parlamentari PSD vor pleca din formaţiunea politică.

Citește și: Un nou transfer de senzație. Continuă exodul oamenilor lui Ponta/ UPDATE

Anunţul privind demisia lui Marius Manolache din PSD a fost făcut miercuri de Bogdan Diaconu, liderul PRU. 'Bine ai venit, Marius! De astăzi, Partidul România Unită mai are un parlamentar. Deputatul Marius Manolache a ales să iasă din PSD şi s-a înscris în PRU. De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi şi mai puternici!', a scris Diaconu, pe pagina sa de socializare, unde a postat şi o fotografie alături de deputatul Marius Manolache, notează agerpres.ro.

Vezi și: ZVON - Dezertare masivă din PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.