Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nume grele din Dosarul EADS surprinși la o întâlnire conspirativă

Iminentă explozie a Dosarului EADS și evoluția spectaculoasă din Dosarul Microsoft i-a alarmat pe presupușii protagoniști. Aceștia au fost surprinși la o întâlnire de taină chiar la 3 ore după arestarea Lotului Pinalti, Cocoș, Niro, Sandu să fie săltăți de procurorii DNA.

Se pare că cel care a dat alarma este Remus Truică, un personaj cheie în acest dosar, i-a convocat de urgență la o discuție secretă pe o parte dintre afaceriștii și politicienii care au legătură cu ițele dosarului. Interesant este că o parte dintre ei sunt considerați principalii denunțători.

Miercuri 29.10.2014, orele prânzului, paparazzii siteului Cancan.ro au obținut imagini-bombă de la o întâlnire care s-ar fi vrut secretă și pe care au avut-o personajele-cheie din cazul Microsoft.

Remus Truică (considerat unul dintre protagonistii dosarului Microsoft-EADS) i-a convocat de urgență la o discuție secretă pe o parte dintre afaceriștii și politicienii care au legatură cu ițele dosarului. Astfel, Dinu Pescariu, Eugen Bejinariu (doi dintre denunțătorii-cheie în dosarul Microsoft) și un "om de casă" al lui Dorin Cocoș au stabilit să se vadă în jurul prânzului într-un loc de taină, biroul lui Remus Truică, probabil ca să pună la punct strategia anti-DNA, susține siteul Cancan.ro.

Întrunirea a avut loc pe strada Atena, într-o clădire în care se află biroul lui Remus Truică (fostul șef de cabinet al premierului Adrian Năstase). Paparazzii Cancan.ro au filmat momentele în care mai multe persoane-cheie din acest caz și-au făcut apariția la adresa unde fuseseră convocate. Incepand cu exact 12.59, rând pe rând, fostul tenismen Dinu Pescariu, directorul Metrorex Aurel Radu, politicianul PSD Eugen Bejinariu si Gheorghe Stelian (un om de afaceri implicat în manevre cu drepturi litigioase) s-au prezentat la "bârlogul" lui Remus Truica.

Primul sosit a fost Dinu Pescariu, cel care a ajuns cu un minut înainte de ora 13.00. După un sfert de oră, acesta a ieșit din vilă pentru a-l întâmpina pe Eugen Bejinariu, semn că cei doi au vrut să schimbe câteva cuvinte între patru ochi, înainte de a incepe "ședinta de criză". Reamintim că Dinu Pescariu și Eugen Bejinariu sunt considerați principalii denunțători ai oamenilor de afaceri și politicienilor arestați în Dosarul Microsoft, fostul secretar general al Guvernului fiind și autorul declarațiilor incriminatoare la adresa cerlorlalți miniștrii.

******


Dinu Pescariu a iesit in intampinarea lui Eugen Bejinariu. Cei doi au vrut sa discute separat inainte de incepe sedinta comuna
Dinu Pescariu a iesit in intampinarea lui Eugen Bejinariu. Cei doi au vrut sa discute separat inainte de incepe sedinta comuna

Intalnirea de gradul 0 a vechilor colaboratori a durat o ora si un sfert, iar la 14.15.

La iesirea din vila in care se afla biroul lui Remus Truica, oamenii de afaceri au continuat cu o scurta sedinta in mijlocul strazii.
La iesirea din vila in care se afla biroul lui Remus Truica, oamenii de afaceri au continuat cu o scurta sedinta in mijlocul strazii.

La iesiere de la sedinta, Eugen Bejinariu si Dinu Pecariu aveau mina unor oameni extrem de ingrijorati
La iesiere de la sedinta, Eugen Bejinariu si Dinu Pecariu aveau mina unor oameni extrem de ingrijorati
Vizibil ingrijorat, Remus Truica a sosit la birou la scurt timp dupa ce

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.